Dokkumer Vlaggen Centrale:
Al meer dan 80 jaar vakmanschap.

Het moederbedrijf is gevestigd in Friesland, in het noorden van Nederland, en de hoofdactiviteit is het bedrukken van textiel. Verkoop, productie en de opslag van producten zijn centraal georganiseerd op ons hoofdkantoor in Dokkum. DVC bedient zowel de nationale als de internationale markt met een breed scala aan reclame- en promotiemateriaal zoals vlaggen, beachvlaggen, spandoeken, parasols etc. Dankzij onze gespecialiseerde verkoop teams kunnen wij goed inspelen op alle mogelijke wensen en behoeften van de markt. De markt die wij bedienen is zeer uiteenlopend van de consument tot zelfstandige ondernemers, van MKB-bedrijven tot multinationals, van beurzen en expositieruimtes tot wereldwijde evenementen. Door onze export service kunnen wij in vele landen deze brede markt bedienen. We zijn er trots op om actief te zijn in zo’n enorme markt.

Hoofdkantoor Dokkumer Vlaggen Centrale

Internationale markt

De export service van de Dokkumer Vlaggen Centrale is gevestigd op het hoofdkantoor in Dokkum.

Onze export afdeling werkt uitsluitend met wederverkopers die actief zijn op de hele Europese markt, maar ook in het Midden-Oosten, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Brazilië. Om goed te kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van deze markten spreken onze commerciële adviseurs meerdere talen. Zo kan er goed gecommuniceerd worden met onze klanten uit verschillende landen.

Vlaggenmasten, vlaggenstokken, vlaggenstokhouders en meer

Als toevoeging op het bedrukken van doek heeft de Dokkum Vlaggen Centrale een dochteronderneming die gespecialiseerd is in de productie van masten. Deze onderneming is gevestigd in de buurt van Utrecht en heet HollandMast. Onze mastenproductie is zeer divers: masten van hout, aluminium of polyester versterkt met glasvezel. De masten worden geproduceerd in de vormen conisch, cilindrisch en vierkant. Daarnaast is het mogelijk om anti-diefstal systemen in de mast te integreren en de hoogte van de masten varieert tussen 5 en 18 meter.

Daarnaast heeft de Dokkumer Vlaggen Centrale een onderneming in China, genaamd ‘’Quality Pole’’. Quality Pole produceert polyester vlaggenmasten met een hoogte van 5 tot 12 meter.

Dit betekent dat wij in staat zijn om te leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Door onze lokale aanwezigheid en investeringen in de organisatie zijn wij in de positie om kwaliteitsgarantie te bieden.